Rehber Srom - Appstore'da Iphone Bölgesini Singapur Olarak Nasıl Değiştirebilirim?

absolute Çevrimdışı

absolute

SRO MOBİLE
Yönetici
Server
Aquarius
Şu anda, Güneydoğu Asya dışındaki oyuncular için. Oyunu App Store'dan indirirseniz, iPhone bölgesini Singapur'a veya Güneydoğu Asya'daki başka bir bölgeye değiştirmeniz gerekir. Burada, kolayca çalıştırabilmeniz için belirli adımlar boyunca size rehberlik edeceğiz:

Adım 1: Iphone'da AppStore'u seçin

Adım 2: Hesap Seç.

screenshot_45.jpg

Adım 3: Apple Kimliğinizi seçin

screenshot_46.jpg

Adım 4: Ülke/Bölge Seçiniz.

screenshot_47.jpg

Adım 5: "Ülke veya Bölge Değiştir" i seçin.

screenshot_48.jpg

Adım 6: Güneydoğu Asya içinde bir bölge seçin (örn. Singapur).

screenshot_49.jpg

Adım 7: Yeni bölgeyi kurmaya devam etmeyi kabul edin'i seçin.

Not: Bu adımdan hemen sonra, telefondaki dil seçilen ülke Singapur'un diline değişecektir. (İngilizce), bu nedenle kullanıcıların sonraki adımları gerçekleştirirken dikkat etmeleri gerekir.

screenshot_50.jpg

Adım 8: Ekranda ödeme yapmak için doldurulması gereken bilgiler görüntülenecektir. Ancak bu adımda kullanıcılar ödeme yöntemi için YOK'u seçmelidir.

Bölgeyi tekrar ülkenize değiştirmek istediğinizde zor olacağından buraya uluslararası bir ödeme kartı eklememeniz gerektiğini unutmayın.

Singapur'daki ödeme bilgileri bölümünde 569933 Posta Kodunu doldurabilirsiniz. Doğru doldurmak için kalan bilgileri atlayabilir veya Google'da bilgi arayabilirsiniz.

Bilgileri tamamladıktan sonra, iPhone App Store bölgesini ülkenizden Singapur'a değiştirme işlemini tamamlamak için Gönder (veya İleri) seçeneğini seçin.

screenshot_51.jpg

screenshot_4.jpg

Adım 9: Hesap arayüzüne dönün, bölge dönüşümünü tamamlamak için DONE'u seçin.

screenshot_53.jpg

Adım 10: Oyunu indirmek için Appstore'da "Silkroad Origin Mobile" ı arayın

screenshot_54.jpg

Geri