Şu anda, Güneydoğu Asya dışındaki oyuncular için. Oyunu App Store'dan indirirseniz, iPhone bölgesini Singapur'a veya Güneydoğu Asya'daki başka bir bölgeye değiştirmeniz gerekir. Burada, kolayca çalıştırabilmeniz için belirli adımlar boyunca size rehberlik edeceğiz:
Adım 1: Iphone'da AppStore'u seçin
Adım 2: Hesap Seç.
Adım 3: Apple Kimliğinizi seçin
Adım 4: Ülke/Bölge Seçiniz.
Adım 5: "Ülke veya Bölge Değiştir" i seçin.
Adım 6: Güneydoğu Asya içinde bir bölge seçin (örn. Singapur).
Adım 7: Yeni bölgeyi kurmaya devam etmeyi kabul edin'i seçin.
Not: Bu adımdan hemen sonra, telefondaki dil seçilen ülke Singapur'un diline değişecektir. (İngilizce), bu nedenle kullanıcıların sonraki adımları gerçekleştirirken dikkat etmeleri gerekir.
Adım 8: Ekranda ödeme yapmak için doldurulması gereken bilgiler görüntülenecektir. Ancak bu adımda kullanıcılar ödeme yöntemi için YOK'u seçmelidir.
Bölgeyi tekrar ülkenize değiştirmek istediğinizde zor olacağından buraya uluslararası bir ödeme kartı eklememeniz gerektiğini unutmayın.
Singapur'daki ödeme bilgileri bölümünde 569933 Posta Kodunu doldurabilirsiniz. Doğru doldurmak için kalan bilgileri atlayabilir veya Google'da bilgi arayabilirsiniz.
Bilgileri tamamladıktan sonra, iPhone App Store bölgesini ülkenizden Singapur'a değiştirme işlemini tamamlamak için Gönder (veya İleri) seçeneğini seçin.
Adım 9: Hesap arayüzüne dönün, bölge dönüşümünü tamamlamak için DONE'u seçin.
Adım 10: Oyunu indirmek için Appstore'da "Silkroad Origin Mobile" ı arayın
Adım 1: Iphone'da AppStore'u seçin
Adım 2: Hesap Seç.
Adım 3: Apple Kimliğinizi seçin
Adım 4: Ülke/Bölge Seçiniz.
Adım 5: "Ülke veya Bölge Değiştir" i seçin.
Adım 6: Güneydoğu Asya içinde bir bölge seçin (örn. Singapur).
Adım 7: Yeni bölgeyi kurmaya devam etmeyi kabul edin'i seçin.
Not: Bu adımdan hemen sonra, telefondaki dil seçilen ülke Singapur'un diline değişecektir. (İngilizce), bu nedenle kullanıcıların sonraki adımları gerçekleştirirken dikkat etmeleri gerekir.
Adım 8: Ekranda ödeme yapmak için doldurulması gereken bilgiler görüntülenecektir. Ancak bu adımda kullanıcılar ödeme yöntemi için YOK'u seçmelidir.
Bölgeyi tekrar ülkenize değiştirmek istediğinizde zor olacağından buraya uluslararası bir ödeme kartı eklememeniz gerektiğini unutmayın.
Singapur'daki ödeme bilgileri bölümünde 569933 Posta Kodunu doldurabilirsiniz. Doğru doldurmak için kalan bilgileri atlayabilir veya Google'da bilgi arayabilirsiniz.
Bilgileri tamamladıktan sonra, iPhone App Store bölgesini ülkenizden Singapur'a değiştirme işlemini tamamlamak için Gönder (veya İleri) seçeneğini seçin.
Adım 9: Hesap arayüzüne dönün, bölge dönüşümünü tamamlamak için DONE'u seçin.
Adım 10: Oyunu indirmek için Appstore'da "Silkroad Origin Mobile" ı arayın