MIA, pay.gamocorp.com ödeme sistemimizdeki ana para birimidir. MIA'yı, pay.gamocorp.com'da Uygulama İçi'nden daha uygun fiyatlarla Paket Satın Almak için kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki adımları izleyerek MIA'yı doğrudan banka havalesiyle yatırabilirsiniz:
1. Adım: pay.gamocorp.com adresine gidin ve "GAMO Cüzdanına Para Yatır"a tıklayın.
2. Adım: Hesabınızla web sitesine giriş yapın.
3. Adım: Para Yatırma arayüzünde aşağıdakileri yapın:
- Ödeme şekli: DOĞRUDAN YATIRMA'yı seçin.
- Ödeme kanalı: Ödeme kanalını seçin.
- Yatırmak istediğiniz MIA paketini seçin.
- Ödeme yapmak için "Devam"a basın.
4. Adım: Gerekli sistem bilgilerine göre banka havalesi yapın. Hızlı transferler için QR kodunu da tarayabilirsiniz.
Not: MIA, başarılı transferin hemen ardından hesabınıza aktarılacaktır.
5. Adım: Başarılı transferin ardından MIA bakiyenizi tekrar kontrol edin. MIA bakiyenizi görüntülemek için "Cüzdan Yöneticisi"ne tıklayın.
Teşekkürler!
Aşağıdaki adımları izleyerek MIA'yı doğrudan banka havalesiyle yatırabilirsiniz:
1. Adım: pay.gamocorp.com adresine gidin ve "GAMO Cüzdanına Para Yatır"a tıklayın.
2. Adım: Hesabınızla web sitesine giriş yapın.
3. Adım: Para Yatırma arayüzünde aşağıdakileri yapın:
- Ödeme şekli: DOĞRUDAN YATIRMA'yı seçin.
- Ödeme kanalı: Ödeme kanalını seçin.
- Yatırmak istediğiniz MIA paketini seçin.
- Ödeme yapmak için "Devam"a basın.
4. Adım: Gerekli sistem bilgilerine göre banka havalesi yapın. Hızlı transferler için QR kodunu da tarayabilirsiniz.
Not: MIA, başarılı transferin hemen ardından hesabınıza aktarılacaktır.
5. Adım: Başarılı transferin ardından MIA bakiyenizi tekrar kontrol edin. MIA bakiyenizi görüntülemek için "Cüzdan Yöneticisi"ne tıklayın.
Teşekkürler!