[Gıt2025] Eleme Turuna Nasıl Katılabi̇li̇rsi̇ni̇z

absolute Çevrimdışı

absolute

SRO MOBİLE
Yönetici
Server
Aquarius
Selam, Gezgin!

GOSUVERSE INTERNATIONAL TOURNAMENT 2025 (GIT 2025) eleme turunun formatını duyurmak istiyoruz. Eleme turuna katılan tüm seçilmiş yarışmacılar aşağıdaki yönergelere dikkat etmelidir:

1. YUVARLAK FORMATIN NİTELİKLİĞİ:

• Maçlar, turnuva için standart ekipmanlarla özel bir oyun sunucusunda yapılacaktır. Bu sunucuya yalnızca rekabet hesapları sağlanan kişiler erişebilir.
  • Turnuva sunucusu SEA kümesine aittir ve ana dil olarak İngilizce kullanır
  • Biçim: Bir şampiyon belirlenene kadar 1vs1 eleme maçları.
  • Kazan / Kaybet Hesaplama: Her iki tarafın maç sırasında aldığı puan sayısına göre.

2. HAZIRLIK:

• Organizatör, her yarışmacıya turnuva sunucusunda oturum açmak için bir hesap sağlayacaktır.
  • Giriş yaptıktan sonra, lütfen Organizatörün sizin için oluşturduğu karakter adını girin. Oyuna girdikten sonra, kendinizi tarafımızdan sağlanan öğelerle donatın ve karakterinizin savaşa hazır olma becerilerini kesinleştirin. Sağlanan öğeler şunları içerir:
- Ekipman ve silahlar Derece 9

- EXP: Maksimum seviye 90 (Sunulan tüm EXP'yi kullandığınızdan emin olun)

- ESP: 5.000.000 (Becerileri geliştirmek için)

- HP, MP, PILL (Savaşlar sırasında kullanılacak).

- Altın: 10.000.000 (Gerekirse ek ürün satın almak için).

Not: Lütfen Düzenleyici tarafından sağlanan doğru karakter ve karakter adını kullanın. Başka bir karakter oluşturmak veya karakterin adını değiştirmek maçınızın iptal edilmesine neden olabilir!

screenshot_21.jpg

"Turnuva" Alanını seçin.

screenshot_1763.jpg

Turnuva sunucusuna giriş yapın

screenshot_1764.jpg

Organizatör tarafından sizin için oluşturulan karakterle giriş yapın

screenshot_1765.jpg

Karakterinizin savaşa hazır olması için ekipman ayarlayın

3. MAÇ OYUNU:

3.1. BEKLEME ODASINA GİRMEK İÇİN TALİMATLAR:

Belirlenen maç zaman dilimine gidin. Maça katılan yarışmacılar Game Master tarafından kurulacak.

Adım 1: Savaş Alanı bölümünde, Uygulama Eşleşmesi.

buoc1.jpg

Adım 2: Game Master’ın maç odasını bulun, ardından Katıl girmek.

buoc2.jpg

Adım 3: Bekleme odasında Game Master (Host) tarafından verilen komutları dinleyin. Game Master maç eşleştirmenizi duyurduğunda, maça katılmak için Katıl'ı seçin.

buoc3.jpg

Adım 4: Katılmak için iki takımdan birini seçin.

buoc4.jpg

Adım 5: Her iki rakip de hazır olduğunda, Game Master maça başlayacak. Rakipler 5 dakika yarışacak. Daha yüksek puanı alan yarışmacı kazanacak.

buoc5.jpg

3.2. MAÇ KURALLARI:

• Maçta bir karakter ölürse, yeniden doğma alanı olarak belirlenen bir yerde yeniden doğmak için 15 saniye beklemeleri gerekir.
  • Karakterler, diriliş becerilerinden meraklıları almak da dahil olmak üzere hiçbir şekilde hızlı bir şekilde yeniden doğamazlar.
  • Yeniden doğduktan sonra, bir karakterin 5 saniyelik dokunulmazlığı olacaktır.
  • 5 dakikanın sonunda, daha yüksek puanı alan yarışmacı kazanan ilan edilecektir.
Not:

• 5 dakikalık maç sırasında, herhangi bir yarışmacı odadan ayrılırsa, maçı kaybetmiş sayılırlar.
  • Her iki yarışmacı da aynı puana sahipse, kravat olarak kabul edilecektir. Organizatör yeniden oynamaya izin verecektir. Hala bir kravatla sonuçlanırsa, ilerleyen rakip web sitesindeki bir Lucky Wheel mekanizması aracılığıyla belirlenecektir: etkinlik sırasında canlı olarak yayınlanacak.
buoc6.jpg

Geri